Heerlijk wonen en genieten in De Bloei van Krispijn

23-01-2018

Trebbe Wonen laat Krispijn in Dordrecht opbloeien. Aan de brede Patersweg komt het nieuwbouwproject De Bloei van Krispijn met 76 eengezinswoningen. Langs de buitenranden van het project aan de Patersweg worden 38 duurzame en royale koopwoningen gerealiseerd.  In de zijstraten komen 38 huurwoningen in de vrije sector. Het project is ontworpen door A3 Architecten. De koopwoningen hebben drie volwaardige verdiepingen en een plat dak, waardoor het mogelijk is om op de verdiepingen vijf tot 6 slaapkamers te realiseren. De eindgevelwoningen hebben aan de zijtuin een grote erker met veel glas, wat voor veel lichtinval zorgt. De woningen worden te koop aangeboden met een bovengemiddeld afwerkingsniveau. Het wordt heerlijk wonen en genieten in de Bloei van Krispijn.

 

Achter de woningen is een privé-parkeerterrein dat bij de woningen hoort. Naast de heerlijke zonnige achtertuinen krijgt het woongebied aan de voor- en achterzijde een groene uitstaling door de toepassing van hagen, beplantingen en bomen. In de kleinschalige binnenhoven kunnen de kinderen veilig spelen. Ook wordt in ieder hof een laadpaal geplaatst voor elektrische auto’s.

Voorafgaand aan de officiële start verkoop biedt de ontwikkelaar geïnteresseerden de kans en de mogelijkheid om zich in te schrijven als belangstellende. Vrijblijvend inschrijven kan op de projectwebsite www.debloeivankrispijn.nl. Wie zich inschrijft, wordt regelmatig geïnformeerd over de laatste ins en outs van het project en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de start van de verkoop. De officiële startdatum van de verkoop is in april 2018 gepland.

Ook de makelaars staan in de startblokken om belangstellenden te informeren: Robin Bouw en Johan Oosterlee van OZP Makelaars en Mark Klein en Dorith Kools van Waltmann Makelaars. Contactinformatie: OZP Makelaars, tel. 078-6351753, info@ozp-makelaars.nl en Waltmann Makelaars, tel. 078-6134311, nieuwbouw@waltmann.com.

Terug naar overzicht